Lessen

KHG&CC academie is van alle gemakken voorzien. In de lesruimte vindt u verschillende hulpmiddelen om uw  te helpen bij het verbeteren van uw spel. Ook maken wij tijdens de lessen gebruik van videocamera’s om u te laten zien wat er goed is of beter kan,met het gebruik van flight scope (een van de werelds beste golf swing,club fitting analyse systemen) plus GASP swing analyse software.

Tarieven voor privé lessen:
Aantal Duur Kosten
1 persoon 50 min. € 70,00 (niet-leden €10,00 pp green fee)
2 personen 50 min. € 45,00 pp
3 personen 50 min. € 40,00 pp
4 personen 50 min. € 35,00 pp
Flightscope & GASP systems

Clinics / Workshops

Heeft u een bedrijf of een grotere groep mensen die u een keer met de fantastische sport golf wilt laten kennismaken? Dan is een workshop het ideale middel. Door de flexibiliteit in de organisatie kan altijd een passend programma worden opgesteld. 

Tijdens de workshop zullen de deelnemers proeven van de grondbeginselen van golf. Slaan, chippen, putten en een wedstrijd. Alle facetten van het spel komen aan bod tijdens een workshop. Uw golf workshop wordt altijd op maat gemaakt en aangepast aan het niveau. Ideaal als bijvoorbeeld een team- of bedrijfsuitje. 

Tarieven:
Pro Duur Kosten
1e pro  vanaf 60 min.  € 135,00 excl. BTW (max. 10 personen per professional)
2e pro  vanaf 60 min.  € 110,00 excl. BTW

De duur van een workshop wordt aangepast aan de wensen en eisen van de groep. Een workshop duurt minimaal een uur, maar kan ook een meerdaags evenement zijn. Ik informeer u hier graag verder over. 

Interesse in een workshop golfen? 

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met
Mike Yarnold: 06 50 26 15 67.
Of maar gebruik van het contactformulier.