Bedankt voor de tips, ik ben blij met mijn nieuwe clubs. Trouwens, ik heb de longest drive gewonnen met mijn nieuwe driver! Bedankt nog. Grt Siem
- Siem de Jong


Hi Mike. De clubs zijn geweldig loving ittt! Thx ever so much voor je tijd.
Grt Robin vP
- Robin van Persie


Ik train inmiddels al 15 jaar met Mike en vind het nog steeds een hele fijne samenwerking. Mike is positief en motiverend wanneer je het nodig hebt, maar ook op de juiste momenten kritisch, de enige manier om beter te worden. Ik ben niet de enige die iedere keer weer meer leert over het spel, mijn eigen spel, mentaal, fysiek, course management, noem maar op, maar ook Mike blijft zich ontwikkelen en kennis opbouwen d.m.v. ervaring, opleidingen, enz. Samen komen we tot trainingsprogramma's die voor mij geschikt zijn en samen leren we mijn spel te verbeteren. Zo heeft hij voor al zijn spelers een op maat gemaakt programma. Hij kan voor alle spelers van alle niveau's een goede training uitzetten en spelers naar hun personal best begeleiden. Naast een geweldige coach, die ik midden in de nacht nog zou kunnen bellen met vragen, is Mike ook een hele fijne en humoristische grote broer voor me. Ik weet dat hij 100% geeft en 100% in mij gelooft en meer kan ik niet vragen.
- Myrte Eikenaar


Voor mij - redelijk veel ervaring op verschillende banen met lessen - staat Mike Yarnold ver boven alle anderen. Zijn inzichten en wijze van lesgeven zijn werkelijk fantastisch. Ook zijn psychologische inzichten zijn uitmuntend.
- Reinold Simon


Graag laat ik u weten dat voor mij Mike Yarnold (Groendael) een uitstekende leraar is. Ik woonde geruime tijd in het buitenland, was en ben lid van verschillende banen(ook in Nederland) en spreek dus uit enige ervaring.
Wat Mike onderscheidt is, kort samengevat, maatwerk met humor. Maatwerk door de lessen effectief toe te snijden op het individu en, heel belangrijk, een reel ambitieniveau. Humor waardoor bij de voor- en tegenspoed die het golfspel kenmerken het plezier behouden blijft.
- T.R. Ottenvanger


Je kan een goede golfer zijn maar dat impliceert niet dat je jouw kennis goed kunt overbrengen. Mike is naar onze mening een geweldige teacher en wel om de volgende redenen. 1. Bij problemen ziet hij direct waar het aan schort en draagt gelijk de oplossing aan. 2. Hij is enthousiast en empatisch. 3. Denkt mee met jouw specifieke problemen. 4. Innovatief in zijn lessen. 5. Geeft intensieve competitietrainingen.

Kortom, een pro die we van harte onder uw aandacht willen brengen.

- Dames senioren team 2 - Wassenaarse Golf Groendael


Waarom ik Mike een goede pro vind:

Binnen een paar lessen heb ik aanzienlijke resultaten geboekt (14.0 naar 12.6)
Hij geeft de pupil inzicht waar hij nu staat. Samen bespreken we ons doel en de weg naar het doen, in mijn geval een single handicap.
Hij is in staat een goede verbinding met de pupil te maken; hij is zeer vriendelijk en weet de juiste snaar te raken.
Hij kan de pupil goed motiveren.
Hij legt goed uit waarom we dingen doen zoals we ze doen.

- Kees van Meeuwen (lid Noordwijkse Golf)


Mike is een serieuze golfpro die zijn leerlingen echt verder op weg wil helpen om beter te golfen. Hij neemt zijn werk serieus en weet dat over te dragen op zijn leerlingen. Soms twijfelde ik wel eens aan een technische verandering die hij mij adviseerde, maar elke keer had hij gelijk en werd mijn golfspel beter. Dat komt omdat Mike een echte vakman is.Hij kan het spel van zijn leerlingen haarfijn analyseren en daardoor de juiste aanwijzingen en trainingsoefeningen geven.

Mike is geen pleaser, hij zegt waar het op staat en dat waardeer ik in hem. Dat maakt dat je beter wordt en daardoor het spel steeds leuker gaat vinden.
Mike maakt gebruik van de modernste technieken en is vernieuwend bezig. Hij is zeer enthousiast als hij weer eens wat nieuws in zijn lesprogramma heeft. Mike organiseert voor de club veel activiteiten en is voor iedereen aanspreekbaar en benaderbaar. Hij is trots op zijn werk en heeft een prachtige leslocatie, helemaal door hem zelf opgebouwd en ontwikkeld.

Kortom Mike is een echt toppro, als je bij hem les gaat nemen ben je in goede handen!

- Lodewijk Cobben


Mike is een heel goede pro. Altijd positief, geduldig kundig, origineel (verzint leuke oefeningen en spelletjes om o.a. het putten te verbeteren), heeft humor, leidt golfreizen op een zeer prettige manier, straalt enthousiasme uit in zijn vak. Het is altijd waardevol om een les van hem te krijgen.
- H. de Bruijn


Mike geeft heel duidelijk les en vraagt tenminste eerst wat je van hem verwacht, niet direct de hele swing afbreken. Ik heb erg veel baat bij de lessen van Mike, ik ben van handicap 16.2 naar 6.6 gegaan o.a. dankzij Mike Yarnold.
- Menno van den Berg


Mike is de headpro (Advanced PGA Professional) van Golfclub Groendael in Wassenaar. Naast het geven van de lessen aan de (hoge) handicappers en het begeleiden van de competitieteams is Mike al jaren de swing coach van Myrte Eikenaar. Zij won in 2012 nog het NK stroke play. ( bij de dames is Myrte Eikenaar een klasse apart’, zegt Stevens. ‘Ze was dit seizoen met drie eerste plaatsen veruit de beste. Ze combineert topgolf met een fulltime baan bij de NGF en heeft al meer dan negen titels op haar naam staan, dan ben je gewoon erg goed en hoor thuis in het rijtje met Alice Janmaat en Joyce Heijster, die damesgolf in Nederland jarenlang hebben gedomineerd en grossierden in nationale titels’. ) Wat Mike onderscheidt is dat de technieken die Mike toepast, uiteraard gedeeltelijk op basis van zijn jarenlang ervaring en dito opleidingen, zijn tevens gebaseerd op state of art digitale technieken. Daarmee maakt hij het voor ieder volledig inzichtelijk, en dat kennen wij allemaal met golf, dat wat je in je hoofd hebt denkt te doen met de uitvoering van je swing, je in de werkelijkheid feitelijk geheel of gedeeltelijk niet doet. Deze combinatie van ervaring en het volledig inzichtelijk maken van je swing maakt Mike een unieke professional. En daarmee successen heeft behaald, binnen en buiten de club spreekt dan ook voor zich.
- Hans de Cler


Sinds wij op deze club golfen, nu al zo een 5 jaar, hebben we allebei heel veel geleerd van Mike’s golflessen. Hij is in staat om al onze technische gebreken snel te analyseren en er een deskundig advies over te geven, waardoor je na je les inderdaad goed aan je fouten kan werken. Daarnaast geeft hij altijd zeer goede tips om je spel sneller te optimaliseren met oefeningen, die iedereen na de lessen prima zelf kan doen. Ook heeft hij een goed oog welk golfmateriaal je eigenlijk nodig hebt; door zijn adviezen heb ik destijds een beter passende set gekocht, hetgeen mijn spel zeker heeft verbeterd.

Naar mijn idee is hij ook steeds bezig om de technische actualiteiten van het golfspel bij te houden, aangezien hij door de jaren heen steeds weer met nieuwe inzichten in zijn trainingen komt. Ook in tactisch opzicht heeft hij ons veel geleerd: het betere "course management".

Hij is ook sterk betrokken bij de Technische Commissie van de club en het begeleiden en trainen van diverse competitieteams. Verder organiseert hij al 4 jaar een golfreis voor een gezelschap van onze golfclub (elke keer een week in een ander warm land in oktober/november), alvorens de wedstrijd van de dag start. Deze reis is altijd een doorslaand succes en iedereen probeert er elk jaar weer bij te zijn; 6e reis is door hem al weer in voorbereiding. Niet in de laatste plaats is Mike een toegankelijk persoon, die ondanks zijn Britse afkomst, uitstekend Nederlands spreekt.

In het verleden heb ik wel eens les gehad van andere pro’s, maar van Mike heb ik verreweg het meest geleerd en leer ik nog steeds veel. Dat hij een uitstekende pro is blijkt ook uit het feit dat hij al jaren de Nederlandse top amateur Myrte Eikenaar onder zijn hoede heeft, die nog steeds de voorste gelederen van de Nederlandse vrouwen amateurs weet mee te draaien.

- Ellen Kielstra