TaylorMade Golf by Adidas

Adidas is o.a. de eigenaar van een aantal golfmerken; TaylorMade, Ashworth golfkleding, Adams Golf en Reebok. In 2001 ben ik benaderd door TaylorMade Golf om een van hun ambassadeurs te worden in Nederland, een TMaG staff player. Een kans die ik met beide handen heb aangegrepen! Wat een eer om een van ‘s werelds grootste golfbedrijven te vertegenwoordigen. Inmiddels al ruim 10 jaar ben ik met veel plezier ambassadeur van het merk TaylorMade. 

Thank You letter TaylorMade (PDF - opent in nieuw venster)

In Europa zijn er ongeveer vijftig geselecteerde TMaG staff players. Een keer per jaar komen de TMaG spelers bij elkaar voor producttrainingen, bijscholing en om tegen elkaar te spelen voor de TMaG-cup. 

TaylorMade ambassadeur

Mike is toegetreden tot het prestigieuze team van het slechts 31 leden tellende Europese team van Taylormade-Adidas golfambassadeurs (TMAG). In de Benelux zijn slecht twee TMAG ambassadeurs benoemd.

Taylormade-Adidas golfambassadeurs zijn zorgvuldig gekozen uit actieve clubprofessionals die meer dan gemiddelde kennis en ervaring hebben van de golfsport en golfproducten en dat op zeer professionele wijze weten te communiceren met hun klanten en relaties.

“ik ben hier ontzettend trots op, dat mag je gerust weten. Het is voor mij een zeer belangrijke erkenning van mijn werk”, aldus Advanced PGA professional Mike Yarnold.

Het Taylormade-Adidas Golfambassadeurs programma is opgezet om de belangrijkste on-course retailpartners in de wereld op professionele wijze te ondersteunen en daarnaast zijn de ambassadeurs voor TaylorMade-Adidas een belangrijke gesprekspartner om feedback uit de markt te krijgen. Daarbij speelt het gebruik van sociale media tevens een belangrijke rol.

“David Silvers, managing director EMEA Taylormade-Adidas golf; “We kennen Mike Yarnold al jaren, niet alleen vanwege zijn uitgebreide kennis van golfmateriaal maar ook vanwege zijn didactische vaardigheden. Beide zijn ons niet onopgemerkt gebleven, vandaar dat wij hem gevraagd hebben om ambassadeur van ons merk te worden”.

Klik hier voor meer info over TaylorMade (fittings)

Topsporters

Adidas stuurt regelmatig topsporters naar mij door voor golflessen en materiaal. Door de jaren heen ben ik zo met vele topsporters in aanraking gekomen. Onder anderen Edwin van der Sar, Marco van Basten, Siem de Jong, Robin van Persie, Ronald Koeman en Willem van Hanegem komen bij mij voor hun golfuitrusting en/of les. Er bestaat dus een grote kans dat je een bekende sportman (of vrouw) op De Haagsche ziet rondlopen.