Informatie La Manga Spanje Reis 2021

Five star golf en masterclass reis

met uw PGA professionals Mike Yarnold & Richard Kind
Príncipe Felipe Hotel 8 – 12 november 2021

Golfreis 2021 - La Manga, Spanje

Het 5* hotel Príncipe Felipe is een van de beste 5-sterrenhotels in de regio Murcia met 192 volledig uitgeruste en comfortabele kamers met gegarandeerde service van de hoogste kwaliteit. Ruime kamers van ongeveer 30m2 groot, volledig uitgerust, zeer licht en hebben een balkon. Het hotel ligt in het hart van La Manga Club, in een unieke en natuurlijke omgeving naast het natuurpark Calblanque en Mar Menor. Het wordt omgeven door twee golfbanen.

Als er één sport is die La Manga Club onderscheidt als een van de beste sportresorts ter wereld, dan is het wel golf. Het resort heeft drie 18-holes golfbanen en, als erkenning voor het 50-jarig bestaan, en dankzij de hoogwaardige faciliteiten en het brede scala aan diensten, werd de golfclub van het resort in 2017 ´Real Golf La Manga Club´ genoemd, door The Royal Household of Spain. De golfbanen bevinden zich langs de 6 km2 van het resort en elke baan is geschikt voor de verschillende niveaus van de spelers. Er wordt tijdens deze golfreis gespeeld op de West Course en de North Course.


Download de flyer met alle informatie hier

La Manga Inschrijfformulier,

Download het inschrijfformulier voor La Manga hier

Groepsreizen

MYgolf  is actief op alle fronten ter verbetering van golfspel. Niet alleen op KHG&CC maar ook daarbuiten. Jaarlijks worden o.l.v. Mike Yarnold trainingsreizen en vakanties voor de leden van KHG&CC en de competitieteams georganiseerd. Deze ledenreizen vinden meestal plaats begin november plaats en gaan o.a. naar Portugal, Turkije, Spanje of Marokko. Inmiddels zijn deze reizen zeer populair met een gemiddeld aantal deelnemers van ca. 25-30 personen. Tijdens deze reizen is er een actief programma met clinics in de ochtend en 18-holes wedstrijden in de middag. Het motto tijdens deze reizen is dat alles mogelijk is en in een ongedwongen sfeer plaatsvindt.

Voor de competitieteams is er een leerzame, maar ook competitieve reis in maart, vlak voor de NGF-competitie van start gaat. Afgelopen jaar ging die reis naar PGA Catalunya in Spanje waar met name de inhoud van de trainingen bestond uit het verbeteren van het korte spel, het analyseren van de swing, hoe een wedstrijd mentaal voor te bereiden en uiteraard course-management.

Demo dagen 2024

TaylorMade 28 maart 14.00 -18.00

TaylorMade 25 april 14.00 -18.00

Ping 3 mei 13.00 -17.00