Groepsreizen

MYgolf  is actief op alle fronten ter verbetering van golfspel. Niet alleen op KHG&CC maar ook daarbuiten. Jaarlijks worden o.l.v. Mike Yarnold trainingsreizen en vakanties voor de leden van KHG&CC en de competitieteams georganiseerd. Deze ledenreizen vinden meestal plaats begin november plaats en gaan o.a. naar Portugal, Turkije, Spanje of Marokko. Inmiddels zijn deze reizen zeer populair met een gemiddeld aantal deelnemers van ca. 25-30 personen. Tijdens deze reizen is er een actief programma met clinics in de ochtend en 18-holes wedstrijden in de middag. Het motto tijdens deze reizen is dat alles mogelijk is en in een ongedwongen sfeer plaatsvindt.

Voor de competitieteams is er een leerzame, maar ook competitieve reis in maart, vlak voor de NGF-competitie van start gaat. Afgelopen jaar ging die reis naar PGA Catalunya in Spanje waar met name de inhoud van de trainingen bestond uit het verbeteren van het korte spel, het analyseren van de swing, hoe een wedstrijd mentaal voor te bereiden en uiteraard course-management.

Informatie El Rompido Spanje Reis 2015.

Klik hier voor Informatie.

El Rompido Inschrijfformulier,

Klik hier voor de Inschrijfformulier voor El Rompido.

El Rompido Spanje

El Rompido Hotel Spanje

Privé-reizen

Tevens is er een mogelijkheid om uw eigen privé-reis te regelen. Mike is regelmatig met kleine gezelschappen, in de vorm van pro-ams of trainingsreizen, in het buitenland te vinden. Bestemmingen die zijn aangedaan zijn o.a. Spanje, Portugal, Schotland en Amerika.

privé-reizen Amerika

Voor informatie en reserveringen kunt u contact opnemen.