Mike wordt Europese Ambassadeur TMaG (Taylormade Adidas Golf)

PERSBERICHT

Wassenaar 30 april 2015

Mike Yarnold, Golfpro van Golfclub Groendael, benoemd tot Taylormade-Adidas golfambassadeur.

Mike Yarnold van de Wassenaarse golfclub Groendael is toegetreden tot het prestigieuze team van het slechts 31 leden tellende Europese team van Taylormade-Adidas golfambassadeurs (TMAG). In de Benelux zijn slecht twee TMAG ambassadeurs benoemd.

Taylormade-Adidas golfambassadeurs zijn zorgvuldig gekozen uit actieve clubprofessionals die meer dan gemiddelde kennis en ervaring hebben van de golfsport en golfproducten en dat op zeer professionele wijze weten te communiceren met hun klanten en relaties.

“ik ben hier ontzettend trots op, dat mag je gerust weten. Het is voor mij een zeer belangrijke erkenning van mijn werk”, aldus Advanced PGA professional Mike Yarnold.

Het Taylormade-Adidas Golfambassadeurs programma is opgezet om de belangrijkste on-course retailpartners in de wereld op professionele wijze te ondersteunen en daarnaast zijn de ambassadeurs voor TaylorMade-Adidas een belangrijke gesprekspartner om feedback uit de markt te krijgen. Daarbij speelt het gebruik van sociale media tevens een belangrijke rol.

“David Silvers, managing director EMEA Taylormade-Adidas golf; “We kennen Mike Yarnold al jaren, niet alleen vanwege zijn uitgebreide kennis van golfmateriaal maar ook vanwege zijn didactische vaardigheden. Beide zijn ons niet onopgemerkt gebleven, vandaar dat wij hem gevraagd hebben om ambassadeur van ons merk te worden”.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

070-3244000

0650261567

www.mikeyarnold.nl

BIJLAGE : Foto Mike Yarnold (rechtenvrij)