De fitting en kwaliteit van uw clubs zijn heel belangrijk voor de prestatie! De juiste clubs alleen maken u niet direct een betere speler maar ze maken het u wel makkelijker. Dit is dan ook het voordeel om door een PGA Professional geholpen te worden bij de juiste keuze maar ook om de juiste golfclubs te kunnen aanschaffen.

Wist u dat KHG&CC een officiële TaylorMade Adidas Golf fitting locatie is? U kunt op KHG&CC terecht voor nieuwe golfclub(s). Dit kan zijn een losse club of een complete set. Alle golfclubs worden specifiek voor u op maat  gemaakt. Geen persoon is namelijk gelijk qua lichaamslengte en lichaamsbouw. Uw fysieke kenmerken zijn factor in uw spel. De Flightscope X2 samen met Boditrack analyseert uw slag,swing en lichaamsbeweging en wordt uw slag nauwkeurig in beeld gebracht.. Op basis van deze analyses worden uw golfclubs op maat gemaakt zodat zij precies passen bij uw golfvaardigheden en uw spel dus sterk zullen verbeteren.

In een uur tijd worden uw lichaam, beweging en uw swing geanalyseerd voor een golfset op maat. 60 minuten meten, en uw heeft de rest van uw golfcarrière speelplezier.

Bent u nieuwsgierig naar een Taylormade analyse of heeft er u nog nooit een Taylormade fitting meegemaakt hebt, aarsel dan om een vrijblijvende afspraak te maken. Vragen? Neem eens contact met mij op. Ik kan u precies vertellen.

Maak een vrijblijvende fitting afspraak

TaylorMade Club Fitting op Wentworth